Walsdorf, de mooiste camping in de Luxemburgse Ardennen

Dichtbij Vianden, midden in de Luxemburgse Ardennen, ligt het kleinschalige Beter Uit Vakantiepark Walsdorf. Een park dat alles heeft om tot rust te komen. Waar je kinderen eindeloos kunnen spelen in het bruisende beekje dat dwars door het park loopt. Alles valt er van je af.

Daar bieden we u graag gastvrijheid. Leest u even mee?

 

Wat maakt Walsdorf zo gezellig?

Door de kleinschaligheid van de camping liggen voorzieningen dicht bij elkaar: Receptie, horeca, terras, winkel, sanitairgebouw en recreatieve activiteiten, zoals Kinderland. Het grote horecaterras is het ontmoetingspunt van het vakantiepark.

 

Openingstijden

Vakantiepark Walsdorf is geopend vanaf Pasen (16 april) t/m de herfstvakantie.  In het vroege voorjaar kun je genieten van het jonge, lichte groen aan de bomen en in het najaar ervaar je de overweldigende herfstkleuren die het de moeite meer dan waard maken om het park te bezoeken.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

Klik HIER om te vergroten!

Naar Walsdorf

Met de auto

Walsdorf Vakantiepark ligt op de route naar Luxemburg Stad. Vanaf Antwerpen of Luik volg je de weg naar Verviers. Via Clervaux richting Vianden. In Vianden volg je de borden Walsdorf. Vanuit midden Nederland bereik je Walsdorf met de auto in ruim drie uur rijden.

Het adres is: Vakantiepark Walsdorf, Tandelerbach, L-9465 Walsdorf/Vianden, Luxemburg.