Recreatiewerk: hoog gewaardeerd

De meeste jongeren ontmoeten elkaar maar wat graag op vakantiepark Walsdorf. Daar worden vriendschappen voor een week of veertien dagen gesloten, maar ook voor het leven.

De bindende kracht is het recreatieprogramma voor alle leeftijden. Sport en spel, natuur en cultuur komen volop aan bod. Jongeren vinden het samenzijn op Walsdorf super gezellig. Wat later op de avond zijn de terrassen gevuld met vele tieners en jongeren die vinden dat een vakantie op Walsdorf niet lang genoeg kan duren.

 

Kinderland

Voor de kinderen zijn er naast het algemene recreatieve aanbod, de welbekende “Kinderlandochtenden” waarin een bijbels verhaal wordt verteld, een spel wordt gespeeld of een knip- of plakopdracht wordt uitgewerkt die de kinderen trots mee mogen nemen naar de vakantie vierende ouders.

 

Bur de Beer

Bur is een grote, goedmoedige beer waar je niet omheen kunt. Bur de Beer komt de kinderen ophalen om mee te doen met de kinderprogramma’s. Je komt z’n broertjes, die voor het gemak ook Bur heten, op alle parken van Beter-uit tegen.

Bur is slim en weet precies waar je moet zijn om met andere kinderen leuke dingen te doen zoals een liedje zingen, een kleurplaat kleuren of meedoen aan een spannende speurtocht. Bur de Beer is de allemans-mascotte van Beter-uit!

 Maak alvast kennis met BUR de beer 

Activiteiten in de overige vakantieperiodes

Ook in de Mei-vakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd die het samen-gevoel versterken en de ontmoeting stimuleren.